• 2444022527

Archives for Κουφώματα PVC - Συρόμενα

Σειρά Albio 305-300

Η σειρά Albio 305-300 παρέχει τη δυνατότητα κατασκευών με χαμηλό κόστος χωρίς να στερείται προσεγμένου σχεδιασμού και κομψότητας. Η απλότητα του design της σειράς Albio 305-300 σε συνδυασμό με το χαμηλό βάρος των προφίλ της, την καθιστούν ιδανική για πρακτικές και οικονομικές εφαρμογές σε κάθε χώρο.

Τεχνικα Χαρακτηριστικά

1 Κράμα αλουμινίου AlMgSi 0,5 F22, DIN 1725
2 Ηλεκτροστατική βαφή σύμφωνα με το σήμα ποιότητας QUALICOAT
3 Ανοδίωση σύμφωνα με το σήμα ποιότητας QUALΑNOD
4 Ανοχές διαστάσεων ΕΛΟΤ EN 12020-2
5 Λάστιχα στεγάνωσης EPDM
6 Διαστάσεις φύλλου πλάτος 28 mm, ύψος 65,5mm
7 Πάχος υαλοπίνακα 5 έως 18mm
8 Ράουλα κυλίσεως ρυθμιζόμενα από teflon

Εφαρμογές: Παράθυρα, Επάλληλα & χωνευτά

Read more

Σειρά Albio 235

Η σειρά αποτελεί το τελευταίο τεχνολογικό επίτευγμα της Exalco στα συρόμενα συστήματα. Χαρακτηρίζεται από την πολυτέλεια στο σχεδιασμό με λιτές ίσες γραμμές, ενώ είναι ιδανικό για μεγάλα ανοίγματα, με προφίλ υψηλών αντοχών και ροπών αδράνειας. Παρουσιάζει κορυφαία επίδοση στη θερμομόνωση χάρη στα πολυαμίδια 24mm και 34mm και στις πολυθάλαμες θερμομονωτικές προσθήκες. Η στεγανότητα εξασφαλίζεται από λάστιχα EPDM καθώς και από τον ειδικό ανασηκώμενο-συρόμενο (Hebe-shiebe) μηχανισμό κύλισης. Παράλληλα ο μηχανισμός αυτός δίνει τη δυνατότητα για υάλωση μεγάλης επιφάνειας και πάχους, αφού μπορεί να κινεί φύλλα βάρους μέχρι και 200 Kg.

Εφαρμογές: Μπαλκονόπορτες, Παράθυρα, επάλληλα ή χωνευτά

Read more

Σειρά Albio 230

Η σειρά Albio 230 αποτελεί το τελευταίο τεχνολογικό επίτευγμα της Exalco στα συρόμενα συστήματα. Χαρακτηρίζεται από την πολυτέλεια στο σχεδιαμό και είναι ιδανικό για μεγάλα ανοίγματα, με προφίλ υψηλών αντοχών και ροπών αδράνειας. Παρουσιάζει άριστη θερμομόνωση με πολυαμίδια 20mm και προφίλ από PVC καθώς και στεγανότητα, χάρη στο ειδικό μηχανισμό κύλισης.

Τεχνικα Χαρακτηριστικά

1 Κράμα αλουμινίου AlMgSi 0,5 F22, DIN 1725
2 Ηλεκτροστατική βαφή σύμφωνα με το σήμα ποιότητας QUALICOAT
3 Ανοδίωση σύμφωνα με το σήμα ποιότητας QUALΑNOD
4 Ανοχές διαστάσεων ΕΛΟΤ EN 12020-2
5 Λάστιχα στεγάνωσης EPDM
6 Διαστάσεις φύλλου πλάτος 69,3mm, ύψος 95,9mm
7 Πάχος υαλοπίνακα 22 έως 50mm
8 Μηχανισμός κυλίσεως GU-934
9 Οδηγός κύλισης ανοξείδωτος, πολυαμιδίου
10 Θερμοδιακοπή 20mm, 24mm (PA 6.6, 25% GF)

Εφαρμογές: Μπαλκονόπορτες ή παράθυρα επάλληλα

Read more

Σειρά Albio 225 LS

Η σειρά Albio 225LS παρουσιάζει άριστα θερμομονωτικά αποτελέσματα λόγο της θερμοδιακοπής με πολυαμίδια. Χάρη στο ειδικό μηχανισμό κύλισης συρομένου-ανασηκωμένου παρουσιάζει καλύτερη στεγανότητα στο νερό σε σχέση με τα κοινά συρόμενα λόγο προσθήκης ελαστικών μεταξύ των προφίλ κάσας-φύλλου. Παράλληλα ο σύγχρονος σχεδιασμός με δύο επιλογές σε επίπεδο και οβάλ συμπληρώνεται από την υποδοχή για ανοξείδωτη ράγα κύλισης για ακόμα μεγαλύτερη αντοχή και λειτουργικότητα.

Εφαρμογές: Μπαλκονόπορτες, Παράθυρα, επάλληλα ή χωνευτά

Read more

Σειρά Schiebefenster 60

Τα συρόμενα συστήματα της aluplast εγγυούνται ηλιόλουστα δωμάτια. Σχεδιάστηκαν και αναπτύχθηκαν ειδικά για τις μεσογειακές χώρες ώστε να ανταποκρίνονται στις ιδιαίτερες απαιτήσεις τους. Η γκάμα των συρόμενων συστημάτων αποτελείται από το multisliding με βάθος κατασκευής 80mm, το συρόμενο στα 60mm όπως και το mono-rail.

Συρόμενο 60mm | Οφέλη

Πάχος υάλωσης έως 20mm.
Λεπτός και κομψός σχεδιασμός.
Δυνατότητα αντικατάστασης των λάστιχων.
Η ενίσχυση χάλυβα σε κάσα και φύλλο εγγυάται στατικότατο αποτέλεσμα.

Read more

Σειρά Multisliding

Τα συρόμενα συστήματα της Aluplast εγγυούνται ηλιόλουστα δωμάτια. Σχεδιάστηκαν και αναπτύχθηκαν ειδικά για τις μεσογειακές χώρες ώστε να ανταποκρίνονται στις ιδιαίτερες απαιτήσεις τους. Η γκάμα των συρόμενων συστημάτων αποτελείται από το multisliding με βάθος κατασκευής 80mm, το συρόμενο στα 60mm όπως και το mono-rail.

Οφέλη

Πάχος υάλωσης έως 32mm.
Δυνατότητα πρόσθετης κάσας για τρίτο φύλλο.
Ενσωματωμένο λάστιχο.
Εκπληκτικές τιμές σταθερότητας – Δυνατότητα κατασκευής πολύ μεγάλων κουφωμάτων.
Κατωκάσι αλουμινίου με ολοκληρωμένο σύστημα αποστράγγισης.
Εύκολη τοποθέτηση.

Read more

Σειρά Albio 205

Η σειρά Albio 205 με κλασσικό σχεδιασμό αποτελεί την ιδανική λύση για τη διαμόρφωση και την ανανέωση κάθε χώρου. Η στεγανότητα του είναι εφικτή με ειδικά βουρτσάκια και λάστιχα που εφαρμόζουν τόσο στα φύλλα όσο και στους οδηγούς. Ποιοτικό και ανθεκτικό, θεωρείται ιδανικό για την αντικατάσταση παλαιών κουφωμάτων. Διατίθεται σε σχέδιο οβάλ και ανάγλυφο.

Τεχνικα Χαρακτηριστικά

1 Κράμα αλουμινίου AlMgSi 0,5 F22, DIN 1725
2 Ηλεκτροστατική βαφή σύμφωνα με το σήμα ποιότητας QUALICOAT
3 Ανοδίωση σύμφωνα με το σήμα ποιότητας QUALΑNOD
4 Ανοχές διαστάσεων ΕΛΟΤ EN 12020-2
5 Λάστιχα στεγάνωσης EPDM
6 Σταθμισμένος Δείκτης Hχομείωσης για τζάμι 24mm, RW = 24 dB
7 Διαστάσεις φύλλου πλάτος 33mm, ύψος 74,4mm και 85mm
8 Πάχος υαλοπίνακα 5 έως 24mm
9 Ράουλα κυλίσεως ρυθμιζόμενα από teflon
Εφαρμογές: Μπαλκονόπορτες, Παράθυρα, επάλληλα ή χωνευτά κ.α

Read more

Σειρά Schüco AWS 65BS TipTronic

Με το θερμομονωμένο παράθυρο αλουμινίου Schüco AWS 65 BS (Block System) δημιουργείτε ιδιαίτερα αρμονικές όψεις τζαμιού χωρίς ορατά φύλλα. Η εξωτερική κάσα καλύπτει πλήρως το φύλλο του παραθύρου, καθιστώντας το μη εμφανές.
Το ελκυστικό αυτό σχέδιο λεπτών όψεων, το οποίο ονομάζεται κιβωτοειδές παράθυρο, αποτελεί μια ενδιαφέρουσα εναλλακτική λύση για το βασικό σύστημα παραθύρων Schüco AWS 65 και ανταποκρίνεται στις κορυφαίες αισθητικές απαιτήσεις.

Επιπλέον, το σύστημα αυτό χαρακτηρίζεται από τα αξεπέραστα πλεονεκτήματα του αλουμινίου: μακρά διάρκεια ζωής, σταθερότητα και στιβαρότητα, λεπτές όψεις καθώς και πολυάριθμες δυνατότητες διαμόρφωσης, όλα αυτά και με παράθυρα μεγάλων διαστάσεων.
Ενέργεια
Το σύστημα Schüco AWS 65 BS προσφέρει υψηλή θερμομόνωση με μέση τιμή Uf 2,4 W/m2K, με βάθος διατομής 65 mm. Έτσι εξοικονομείται πολύτιμη ενέργεια και περιορίζεται το υψηλό κόστος θέρμανσης. Η τιμή αυτή θερμομόνωσης επιτυγχάνεται μέσω της μεγαλύτερης ζώνης μόνωσης με θερμοδιακοπές και βελτιστοποιημένο κεντρικό παρέμβυσμα κοίλου θαλάμου.

Ασφάλεια
Επιπλέον, με τους κρυφούς μηχανισμούς και την παρακολούθηση κλεισίματος του Schüco TipTronic μπορείτε να ενισχύσετε με απλό τρόπο την ασφάλεια της κατοικίας σας. Ανάλογα με τα εξαρτήματα και την υάλωση που χρησιμοποιούνται, τα παράθυρα πληρούν προδιαγραφές αντιδιαρρηκτικής προστασίας WK3.

Άνεση
Με το Schüco AWS 65 BS είναι δυνατή η πραγματοποίηση ακόμη και μεγάλων διαστάσεων παραθύρων. Η επιπρόσθετη διαφάνεια και φωτεινότητα που κερδίζετε στο χώρο σας αυξάνει εμφανώς την οικιστική άνεση. Ένα επιπλέον πλεονέκτημα για την ευεξία σας: τα βελτιστοποιημένα συστήματα μόνωσης στο προφίλ του παραθύρου εξασφαλίζουν, πέρα από την εξαιρετική θερμομόνωση, και μεγάλη ηχομόνωση καθώς και προστασία από τις καιρικές συνθήκες, για να αισθάνεστε πραγματικά όμορφα στο σπίτι σας.

Προκειμένου να προσαρμόσετε τη διαμόρφωση του παραθύρου επακριβώς στις ανάγκες και τις επιθυμίες σας, έχετε τη δυνατότητα επιλογής κάθε σχεδόν συνηθισμένου είδους ανοίγματος. Επιπρόσθετα, η δυνατότητα συνδυασμού με τον κρυφό μηχανικό-ηλεκτρονικό μηχανισμό Schüco TipTronic σας παρέχει κορυφαία άνεση χειρισμού με τη λειτουργία ηλεκτρικού ανοίγματος, κλεισίματος και κλειδώματος του παραθύρου – με το πάτημα ενός κουμπιού στη χειρολαβή του παραθύρου ή μέσω Η/Υ, PDA ή κινητού, ακόμη και από απόσταση.

Σχεδιασμός
Με το παράθυρο αλουμινίου υψηλού σχεδιασμού Schüco AWS 65 BS διαμορφώνετε την πρόσοψη της κατοικίας σας με ιδιαίτερα λεπτές όψεις από 67 mm. Η εκτενής γκάμα εξοπλισμού, ο κρυφός μηχανισμός καθώς και η υψηλών προδιαγραφών σειρά σύγχρονων χειρολαβών προσφέρουν δυνατότητες ατομικής διαμόρφωσης για υψηλές απαιτήσεις.

Το σύστημα Schüco AWS 65 BS μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πολλαπλές εφαρμογές και συνδυάζεται με την γκάμα πορτών Schüco.

Read more

Σειρά Schüco AWS 65

Μπαλκονόπορτα εύκολης πρόσβασης με παράθυρο Schüco AWS 65

Τα προσπελάσιμα κατώφλια Schüco έχουν ύψος μόλις 20 mm και αποτελούν αξιόπιστη λύση για μπαλκονόπορτες και πόρτες αιθρίων. Οι λύσεις αυτές εκτιμώνται ιδιαίτερα σε σπίτια με ηλικιωμένους και σε νοσοκομεία. Τα συστήματα παραθύρων Schüco AWS επιτρέπουν πρακτικές λύσεις για ανοιγοανακλινόμενα φύλλα και παράθυρα διπλού φύλλου βάσει των κρυφών εξαρτημάτων Schüco AvanTec.
Χαρακτηριστικά και πλεονεκτήματα:
Λύση για κατώφλια εύκολης πρόσβασης για πόρτες μπαλκονιών και αίθριων ύψος κατωφλιού 20 mm
Συμβατό με Schüco AWS 65 and AWS 70.HI
Ιδιαίτερα κατάλληλο για οίκους ευγηρίας, νοσοκομεία και ιδρύματα
Τύποι ανοίγματος: ανοιγοανακλινόμενα, περιστρεφόμενα παράθυρα και παράθυρα διπλού φύλλου
Πληροί τα πρότυπα DIN 18024 και DIN 18025

Read more

Σειρά 108C

Στη σειρά  108C της EXALCO το χαμηλό βάρος και τo κομψό design των προφίλ, σε σχήμα οβάλ συντελούν στη δημιουργία μιας αξιόπιστης, οικονομικής επιλογής για κατασκευές σύγχρονης αισθητικής. Επίσης, παρέχει απόλυτη ασφάλεια, καθώς διαθέτει περιμετρικό μηχανισμό ασφαλείας. Πρόκειται για κρύο προφίλ, χωρίς θερμοδιακοπή.
Εφαρμογές: μπαλκονόπορτες, παράθυρα και βιτρίνες καταστημάτων. Σταθερά, ανοιγοανακλινόμενα, κ.α.

Τεχνικα Χαρακτηριστικά

1 Κράμα αλουμινίου AlMgSi 0,5 F22, DIN 1725
2 Ηλεκτροστατική βαφή σύμφωνα με το σήμα ποιότητας QUALICOAT
3 Ανοδίωση σύμφωνα με το σήμα ποιότητας QUALΑNOD
4 Ανοχές διαστάσεων ΕΛΟΤ EN 12020-2
5 Λάστιχα στεγάνωσης EPDM / EPDM Foam
6 Ευρωπαϊκός θάλαμος συμβατός με μηχανισμούς πολλαπλών κλειδωμάτων

Εφαρμογές: μπαλκονόπορτες, παράθυρα και βιτρίνες καταστημάτων. Σταθερά, ανοιγοανακλινόμενα, κ.α.

Read more

Σειρά IDEAL 4000

Η IDEAL 4000 αποτελεί καινοτόμα σειρά της ALUPLAST στην τεχνολογία κουφωμάτων PVC, καθώς διαθέτει πομπέ φύλλο με έξι θαλάμους, το Round-line (σκωτία). Επίσης, διατίθεται και σε ίσια γραμμή, διατηρώντας το φύλλο πενταθαλαμικό. Διαθέτει μοναδικά θερμομονωτικά χαρακτηριστικά, τιμή Uf από 1,3 W/(m2*K), που ενισχύονται με τη χρήση περιμετρικού λάστιχου σε κάσα και φύλλο. Προσφέρει αντιδιαρρηκτική αντίσταση σε διάρρηξη, που επιτυγχάνεται με το γερμανικό περιμετρικό μηχανισμό, της GU. Διακρίνεται για την άριστη επίδοση στην ηχομόνωση, εώς 46 dΒ. Η κάσα διαθέτει κατασκευαστικό βάθος 70 χιλιοστά. Ουσιαστικά, πρόκειται για άκαμπτο PVC, χωρίς μόλυβδο, πρωτογενές υλικό, όχι ανακυκλωμένο, με ενίσχυση σιδήρου. Εφαρμογές: Μπαλκονόπορτες, παράθυρα και βιτρίνες καταστημάτων. Σταθερά ή ανοιγοανακλινόμενα, κ.α.

ΑΕΡΟΔΙΑΠΕΡΑΤΟΤΗΤΑ : ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 4
ΥΔΑΤΟΣΤΕΓΑΝΟΤΗΤΑ : ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ E 1050
ΑΝΤΟΧΗ ΣΕ ΑΝΕΜΟΠΙΕΣΗ : ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ C5
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΗΣ ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗΣ : κάσας-φύλλου Uf = 1,3 W/(m2*K)
ME ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟ TZAMI: ΔΙΠΛΟ 5 – 15 ARGON – 4 PLANITERM ULTRA N Ug = 1,1 W/(m2*K)
ΘΕΡΜΟΠΕΡΑΤΟΤΗΤΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΟΣ : Uw = 1,4 W/(m2*K)
ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΑΝΤΙΔΙΑΡΡΗΚΤΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ: WK2 (ift,Rosenheim),
που αντιστοιχεί σε διάρρηξη με σφήνες, πένσες και τανάλιες.
ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΟ ΚΛΕΙΔΩΜΑ: ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ GU, με Standard μηχανισμό ανάκλησης.

Read more

Σειρά 101C

Η σειρά Albio 101C διακρίνεται για τη μεγάλη γκάμα προφίλ, ιδανική για κάθε τυπολογία κατασκευής. Διαθέτει εξωτερικό design σε σχήμα οβάλ και δυνατότητα υποδοχής περιμετρικού μηχανισμού για πολλαπλά κλειδώματα, πετυχαίνοντας σίγουρη ασφάλεια.

Τεχνικα Χαρακτηριστικά

1. Κράμα αλουμινίου AlMgSi 0,5 F22, DIN 1725
2. Ηλεκτροστατική βαφή σύμφωνα με το σήμα ποιότητας QUALICOAT
3. Ανοδίωση σύμφωνα με το σήμα ποιότητας QUALΑNOD
4. Ανοχές διαστάσεων ΕΛΟΤ EN 12020-2
5. Λάστιχα στεγάνωσης EPDM / EPDM Foam
6. Ευρωπαϊκός θάλαμος συμβατός με μηχανισμούς πολλαπλών κλειδωμάτων
Εφαρμογές: μπαλκονόπορτες, παράθυρα και βιτρίνες καταστημάτων. Σταθερά, ανοιγοανακλινόμενα κ.α.

Read more

Σειρά 109C Super Thermo

Η σειρά 109C SuperThermo αποτελεί την κορυφαία και πιο προηγμένη σειρά της Exalco στον τομέα της θερμομόνωσης. Χρησιμοποιεί ειδικό θερμομονωτικό υλικό, μεγαλύτερου πλάτους πολυαμίδια (34mm) και νέα ελαστκά στεγάνωσης, πετυχαίνοντας πολύ χαμηλό συντελεστή θερμοπερατότητας. Η άριστη συμπεριφορά της στη δοκιμή αεροπερατότητας, σε συνδυασμό με τη δυνατότητα χρήσης τριπλών υαλοπινάκων, δίνουν στο σύστημα κορυφαία ηχομόνωση. Από τις επίσημες δοκιμές υδατοστεγανότητας, αποδεικνύεται ότι η 109C SuperThermo μπορεί ν αντισταθεί στην εισροή υδάτων, σε συνθήκες σφοδρής θύελλας. Το διαχρονικό design σε γραμμή οβάλ και τετράγωνη σας δίνει ξεχωριστές διακοσμητικές επιλογές. Εφαρμογές: μπαλκονόπορτες, παράθυρα και βιτρίνες καταστημάτων. Σταθερά, ανοιγοανακλινόμενα, κ.α.
ΑΕΡΟΔΙΑΠΕΡΑΤΟΤΗΤΑ : ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 4
ΥΔΑΤΟΣΤΕΓΑΝΟΤΗΤΑ : ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ E 750
ΑΝΤΟΧΗ ΣΕ ΑΝΕΜΟΠΙΕΣΗ : ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ C4
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΗΣ ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗΣ : κάσας-φύλλου Uf = 1,5 – 2,0 W/(m2*K)
ME ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟ TZAMI: ΔΙΠΛΟ 5 – 22 ARGON – 4 PLANITERM ULTRA N Ug = 1,1 W/(m2*K)
ΘΕΡΜΟΠΕΡΑΤΟΤΗΤΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΟΣ : Uw = 1,6 W/(m2*K)
ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΑΝΤΙΔΙΑΡΡΗΚΤΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ: WK2 (ift,Rosenheim),
που αντιστοιχεί σε διάρρηξη με σφήνες, πένσες και τανάλιες.
ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΟ ΚΛΕΙΔΩΜΑ: ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ GU, με Standard μηχανισμό ανάκλησης.
ΛΑΣΤΙΧΑ: Υψηλές επιδόσεις σε στεγανότητα από EPDM.

ΔΙΑΤΙΘΕΤΑΙ ME ΔΙΠΛΟ Ή ΤΡΙΠΛΟ ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΑ.

Read more

Σειρά 109C

Ο σχεδιασμός του συστήματος Albio 109C βασίστηκε στην πιο σύγχρονη τεχνολογία των κουφωμάτων. Έχει να επιδείξει υψηλές επιδόσεις σε θερμική μόνωση χάρη στα προφίλ πολυαμιδίου πλάτους 24mm. Η άριστη συμπεριφορά της στις δοκιμές αεροπερατότητας, σε συνδυασμό με τη δυνατότητα χρήσης υαλοπινάκων πάχους υάλωσης έως και 44mm, δίνουν στο σύστημα δυνατότητες επίτευξης υψηλής ηχομόνωσης. Η δυνατότητα υποδοχής μηχανισμού κλειδώματος σε συνδυασμό με το μηχανισμό θερμοδιακοπής παρέχουν απόλυτη ασφάλεια και υψηλές επιδόσεις. Το διαχρονικό του design σε σχήμα οβάλ ή κλασικό σας δίνει ξεχωριστές διακοσμητικές επιλογές.

Τεχνικα Χαρακτηριστικά

1. Κράμα αλουμινίου AlMgSi 0,5 F22, DIN 1725
2. Ηλεκτροστατική βαφή σύμφωνα με το σήμα ποιότητας QUALICOAT
3. Ανοδίωση σύμφωνα με το σήμα ποιότητας QUALΑNOD
4. Ανοχές διαστάσεων ΕΛΟΤ EN 12020-2
5. Λάστιχα στεγάνωσης EPDM / EPDM Foam
6 .Ευρωπαϊκός θάλαμος συμβατός με μηχανισμούς πολλαπλών κλειδωμάτων
Εφαρμογές: μπαλκονόπορτες, παράθυρα και βιτρίνες καταστημάτων. Σταθερά, ανοιγοανακλινόμενα, κ.α.

Read more

Σειρά 125C

125C είναι η νέα πρόταση της Exalco στα ανοιγόμενα θερμοδιακοπτόμενα συστήματα, με περιμετρικό μηχανισμό πολλαπλών κλειδωμάτων. Χαρακτηρίζεται από την διαχρονικότητά της στο σχεδιασμό και την λειτουργικότητα. Έχει να επιδείξει υψηλές επιδόσεις σε αεροπερατότητα, υδατοστεγανότητα και αντοχή σε ανεμοπίεση. Επίσης, προσφέρει θερμική μόνωση χάρη στα προφίλ πολυαμιδίου 24 mm. Διακρίνεται για την άριστη επίδοση στην ηχομόνωση. Η αισθητική της ικανοποιεί κάθε αρχιτεκτονική απαίτηση, χάρη στο διαχρονικό της design σε καμπύλο και ίσιο. Εφαρμογές: Μπαλκονόπορτες, παράθυρα και βιτρίνες καταστημάτων. Σταθερά ή ανοιγοανακλινόμενα, κ.α.

ΑΕΡΟΔΙΑΠΕΡΑΤΟΤΗΤΑ : ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 4
ΥΔΑΤΟΣΤΕΓΑΝΟΤΗΤΑ : ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ E 900
ΑΝΤΟΧΗ ΣΕ ΑΝΕΜΟΠΙΕΣΗ : ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ C3
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΗΣ ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗΣ : κάσας-φύλλου Uf = 2,5 – 5,1. W/(m2*K)
ME ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟ TZAMI: ΔΙΠΛΟ 5 – 15 ARGON – 4 PLANITERM ULTRA N Ug = 1,1 W/(m2*K)
ΘΕΡΜΟΠΕΡΑΤΟΤΗΤΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΟΣ : Uw = 2,4 W/(m2*K)
ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΑΝΤΙΔΙΑΡΡΗΚΤΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ: WK2 (ift,Rosenheim),
που αντιστοιχεί σε διάρρηξη με σφήνες, πένσες και τανάλιες.
ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΟ ΚΛΕΙΔΩΜΑ: ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ GU, με Standard μηχανισμό ανάκλησης.
ΛΑΣΤΙΧΑ: Υψηλές επιδόσεις σε στεγανότητα από EPDM.

Read more

FROM IDEA TO REALISATION

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Cras eu commodo nisl. Etiam ut purus justo. In id ante commodo, eleifend felis non, cursus orci. Nullam suscipit pellentesque nisl. Quisque maximus dui dui, id vestibulum orci interdum in. Fusce sit amet quam et nulla sollicitudin varius nec eu turpis. Nulla posuere arcu sed elit lobortis, ac congue leo tristique. Integer egestas, orci vel euismod pretium, dolor lacus mollis mi, ut volutpat justo diam quis ex. Fusce lectus arcu, vehicula non risus ac, fermentum gravida justo. Morbi sit amet malesuada nisl. Donec laoreet sodales sapien. Quisque condimentum quam id felis fermentum commodo. Sed ullamcorper vehicula sapien ac gravida. Nullam tempus scelerisque odio, sed fermentum leo facilisis a. Quisque nisl metus, rutrum id neque et, sollicitudin varius risus.

Read more

HOME RENOVATIONS WITH NO FUSS

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Cras eu commodo nisl. Etiam ut purus justo. In id ante commodo, eleifend felis non, cursus orci. Nullam suscipit pellentesque nisl. Quisque maximus dui dui, id vestibulum orci interdum in. Fusce sit amet quam et nulla sollicitudin varius nec eu turpis. Nulla posuere arcu sed elit lobortis, ac congue leo tristique. Integer egestas, orci vel euismod pretium, dolor lacus mollis mi, ut volutpat justo diam quis ex. Fusce lectus arcu, vehicula non risus ac, fermentum gravida justo. Morbi sit amet malesuada nisl. Donec laoreet sodales sapien. Quisque condimentum quam id felis fermentum commodo. Sed ullamcorper vehicula sapien ac gravida. Nullam tempus scelerisque odio, sed fermentum leo facilisis a. Quisque nisl metus, rutrum id neque et, sollicitudin varius risus.

Read more

MAKE YOUR HOME YOUR PARADISE

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Donec et magna lacinia, congue enim et, dignissim ante. Nam gravida sit amet odio eu tincidunt. Sed eros tellus, fringilla in eleifend sit amet, tristique sed justo. Quisque semper iaculis velit, vel tristique quam interdum et. In molestie id nulla ac fringilla. Vestibulum pretium lectus augue, sit amet interdum lorem ultrices at. Morbi quis pellentesque nibh, commodo consequat odio. Morbi mollis fringilla felis quis ornare.

Read more

GET YOUR NEW HOME LIKE A PRO

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Donec et magna lacinia, congue enim et, dignissim ante. Nam gravida sit amet odio eu tincidunt. Sed eros tellus, fringilla in eleifend sit amet, tristique sed justo. Quisque semper iaculis velit, vel tristique quam interdum et. In molestie id nulla ac fringilla. Vestibulum pretium lectus augue, sit amet interdum lorem ultrices at. Morbi quis pellentesque nibh, commodo consequat odio. Morbi mollis fringilla felis quis ornare.

Read more

THE JOURNEY OF A BIG BUILD

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Donec et magna lacinia, congue enim et, dignissim ante. Nam gravida sit amet odio eu tincidunt. Sed eros tellus, fringilla in eleifend sit amet, tristique sed justo. Quisque semper iaculis velit, vel tristique quam interdum et. In molestie id nulla ac fringilla. Vestibulum pretium lectus augue, sit amet interdum lorem ultrices at. Morbi quis pellentesque nibh, commodo consequat odio. Morbi mollis fringilla felis quis ornare.

Read more

A POST WITHOUT AN IMAGE

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Donec et magna lacinia, congue enim et, dignissim ante. Nam gravida sit amet odio eu tincidunt. Sed eros tellus, fringilla in eleifend sit amet, tristique sed justo. Quisque semper iaculis velit, vel tristique quam interdum et. In molestie id nulla ac fringilla. Vestibulum pretium lectus augue, sit amet interdum lorem ultrices at. Morbi quis pellentesque nibh, commodo consequat odio. Morbi mollis fringilla felis quis ornare.

Read more