• 2444022527

ΣΙΤΑ

Σίτα

Σίτα Κάθετης Κίνησης

Η σίτα κάθετης κίνησης είναι μηχανισμός σίτας που τυλίγεται σε ρολό, τοποθετημένο  κάθετα στο κούφωμα. Αποτελεί την πιο κλασσική  και οικονομική επιλογή σίτας κυρίως για παράθυρα, καθώς και για μπαλκονόπορτες.

Σίτα Οριζόντια Κίνησης

Η σίτα οριζόντιας κίνησης είναι μηχανισμός σίτας που τυλίγεται σε ρολό, τοποθετημένο  οριζόντια στο κούφωμα. Η τοποθέτηση ειδικού φρένου διευκολύνει την ομαλή πορεία της σίτας και είναι ιδανική για μπαλκονόπορτες.

Σίτα Ανοιγόμενη

Η ανοιγόμενη σίτα είναι πόρτα σίτας κυρίως για μονόφυλλες πόρτες. Ανοίγει και κλείνει εύκολα, με αυτόματη επαναφορά και κλείσιμο με μαγνήτη.

Σίτα Πιέτα

Η σίτα πιέτα  έχει πανί σε μορφή πλισέ και δεν παρουσιάζει φθορές στην καθημερινή χρήση. Ανοίγει και κλείνει εύκολα ακόμα και από παιδιά και ηλικιωμένους ή άτομα με ειδικές ανάγκες. Η ενίσχυση με κορδόνι Kevlar προστατεύει τη σίτα από τον αέρα και την καθημερινή χρήση.Είναι ιδανική για μπαλκονόπορτες που χρησιμοποιούμε συνέχεια.

Σίτα Πλισέ

Η σίτα πλισέ  έχει και αυτή μορφή πλισέ και δεν παρουσιάζει φθορές στην καθημερινή χρήση.’Εχει τα ίδια χαρακτηριστικα με την πιέτα, ανοίγει και κλείνει εύκολα, διαθέτει κορδόνι Kevlar που προστατεύει τη σίτα από τον αέρα και την καθημερινή χρήση.Αποτελεί ένα προιόν σύγχρονης αισθητικής και τεχνολογίας, χωρίς ενοχλητικά ελατήρια επαναφοράς, με μηχανισμό ερπύστριας (scorpion tail ιαπωνική πατέντα) χωρίς κάτω οδηγό. Ιδανική για ανοίγματα εώς 6m.
Η διαφορά της με την πιέτα είναι ότι η πλισέ διαθέτει μηχανισμό ερπύστριας.