Με το θερμομονωμένο παράθυρο αλουμινίου Schüco AWS 65 BS (Block System) δημιουργείτε ιδιαίτερα αρμονικές όψεις τζαμιού χωρίς ορατά φύλλα. Η εξωτερική κάσα καλύπτει πλήρως το φύλλο του παραθύρου, καθιστώντας το μη εμφανές.
Το ελκυστικό αυτό σχέδιο λεπτών όψεων, το οποίο ονομάζεται κιβωτοειδές παράθυρο, αποτελεί μια ενδιαφέρουσα εναλλακτική λύση για το βασικό σύστημα παραθύρων Schüco AWS 65 και ανταποκρίνεται στις κορυφαίες αισθητικές απαιτήσεις.

Επιπλέον, το σύστημα αυτό χαρακτηρίζεται από τα αξεπέραστα πλεονεκτήματα του αλουμινίου: μακρά διάρκεια ζωής, σταθερότητα και στιβαρότητα, λεπτές όψεις καθώς και πολυάριθμες δυνατότητες διαμόρφωσης, όλα αυτά και με παράθυρα μεγάλων διαστάσεων.
Ενέργεια
Το σύστημα Schüco AWS 65 BS προσφέρει υψηλή θερμομόνωση με μέση τιμή Uf 2,4 W/m2K, με βάθος διατομής 65 mm. Έτσι εξοικονομείται πολύτιμη ενέργεια και περιορίζεται το υψηλό κόστος θέρμανσης. Η τιμή αυτή θερμομόνωσης επιτυγχάνεται μέσω της μεγαλύτερης ζώνης μόνωσης με θερμοδιακοπές και βελτιστοποιημένο κεντρικό παρέμβυσμα κοίλου θαλάμου.

Ασφάλεια
Επιπλέον, με τους κρυφούς μηχανισμούς και την παρακολούθηση κλεισίματος του Schüco TipTronic μπορείτε να ενισχύσετε με απλό τρόπο την ασφάλεια της κατοικίας σας. Ανάλογα με τα εξαρτήματα και την υάλωση που χρησιμοποιούνται, τα παράθυρα πληρούν προδιαγραφές αντιδιαρρηκτικής προστασίας WK3.

Άνεση
Με το Schüco AWS 65 BS είναι δυνατή η πραγματοποίηση ακόμη και μεγάλων διαστάσεων παραθύρων. Η επιπρόσθετη διαφάνεια και φωτεινότητα που κερδίζετε στο χώρο σας αυξάνει εμφανώς την οικιστική άνεση. Ένα επιπλέον πλεονέκτημα για την ευεξία σας: τα βελτιστοποιημένα συστήματα μόνωσης στο προφίλ του παραθύρου εξασφαλίζουν, πέρα από την εξαιρετική θερμομόνωση, και μεγάλη ηχομόνωση καθώς και προστασία από τις καιρικές συνθήκες, για να αισθάνεστε πραγματικά όμορφα στο σπίτι σας.

Προκειμένου να προσαρμόσετε τη διαμόρφωση του παραθύρου επακριβώς στις ανάγκες και τις επιθυμίες σας, έχετε τη δυνατότητα επιλογής κάθε σχεδόν συνηθισμένου είδους ανοίγματος. Επιπρόσθετα, η δυνατότητα συνδυασμού με τον κρυφό μηχανικό-ηλεκτρονικό μηχανισμό Schüco TipTronic σας παρέχει κορυφαία άνεση χειρισμού με τη λειτουργία ηλεκτρικού ανοίγματος, κλεισίματος και κλειδώματος του παραθύρου – με το πάτημα ενός κουμπιού στη χειρολαβή του παραθύρου ή μέσω Η/Υ, PDA ή κινητού, ακόμη και από απόσταση.

Σχεδιασμός
Με το παράθυρο αλουμινίου υψηλού σχεδιασμού Schüco AWS 65 BS διαμορφώνετε την πρόσοψη της κατοικίας σας με ιδιαίτερα λεπτές όψεις από 67 mm. Η εκτενής γκάμα εξοπλισμού, ο κρυφός μηχανισμός καθώς και η υψηλών προδιαγραφών σειρά σύγχρονων χειρολαβών προσφέρουν δυνατότητες ατομικής διαμόρφωσης για υψηλές απαιτήσεις.

Το σύστημα Schüco AWS 65 BS μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πολλαπλές εφαρμογές και συνδυάζεται με την γκάμα πορτών Schüco.